Wat werkt voor jou is persoonlijk

Die pijnlijke bovenbuik die je voor de zoveelste nacht wakker houdt, die krampen die je ervan weerhouden om de deur uit te gaan of die onverklaarbare misselijkheid die maakt dat je niet van je gezin kunt genieten zoals je dat zou willen doen? Het is tijd om die onverklaarbare (maag)klachten te zien, te horen en aan te pakken! Via mijn holistische benadering kijk ik verder dan alleen je lichaam. Zo komt je geest aan bod, maar ook je emoties, relaties en al die dingen die jou ‘jou’ maken. Door jouw ‘zijn’ als één geheel te zien, komt alles aan bod. Samen komen we zo tot de kern van jouw probleem, zodat je (weer) maximaal van het leven geniet. Ik neem je mee in de mogelijkheden.

Bij energetische therapie brengen we jouw denken, voelen en energie terug in balans. Want hoe reageert jouw lichaam op emoties, en hoe reageren jouw emoties op je lichaam? ‘Psycho’ gaat over de verbondenheid van je geest en ziel: je psychische leven en gesteldheid. ‘Energetisch’ staat voor het werken met je energieveld. Termen die nu misschien lastig te begrijpen zijn, maar op hun plek vallen op het moment dat we met elkaar aan de slag gaan. Beloofd!

Ideaal voor vrouwen die niet lekker in hun vel zitten, het gevoel hebben meer uit het leven te willen halen of een helpende hand nodig hebben bij hun energie- of hormoonbalans.

Praktische informatie

 • Individueel
 • 1,5 uur per sessie
 • Kosten: €60

Wist je dat mediteren helemaal niet zweverig of moeilijk hoeft te zijn? En dat het een positieve werking heeft op je gezondheid en gemoedstoestand? Zo leer je te ontspannen, in het heden te leven, je emoties te beheersen én anderen beter te begrijpen. Tijd om kennis te maken met deze laagdrempelige manier van therapie! En het fijne? Ik leer jou precies hoe je mediteert, welke technieken er zijn en wat er bij jou past. Vanuit daar kan je het thuis zelf oppakken en zo het ‘stuur overpakken’ naar meer in het ‘nu’ leven.

Ideaal voor vrouwen die snel gestrest zijn, concentratieproblemen hebben, te diep in het verleden zitten – of juist in de toekomst.

Praktische informatie

 • Groep van ca. 4 personen
 • 7 lessen x 2 uur
 • Kosten: €217 p.p. (€31 per les)
 • Ook individueel mogelijk

Gun jezelf de vrijheid van het leven zonder spanning! Bij holistic pulsing, een ritmische vorm van masseren, focussen we op het loslaten van alle spanningen in je lichaam. Je wordt je bewust van wat er zich in je lichaam afspeelt, zodat je er gericht mee aan de slag kan. Het is een goede aanpak bij onder andere rugpijn, spanning, chronische vermoeidheid en stress. Geen zorgen: tijdens de massagesessie houd je jouw kleding aan. Het enige wat jij hoeft te doen? Ontspannen!

Ideaal voor vrouwen die (snel) spanning in hun lichaam voelen en het lastig vinden om deze los te laten.

Praktische informatie

 • Individueel
 • 1 uur per sessie
 • Kosten: €55 per sessie

Hoe ziet jouw ideale situatie eruit? Wat zijn je dromen? En waar krijg je energie van? Al deze positieve hersenspinsels ‘vangen’ we op jouw persoonlijke visionboard. Een soort collage van knipsels en emoties die jouw ideale situatie visualiseert. Vergis je niet: dit is meer dan alleen creatief bezig zijn. Het is een leuke en beeldende manier om gehoor te geven aan jouw (onderbewuste) wensen en waarden, om zo aan te trekken wat je écht graag wilt in dit leven. We ondersteunen dit traject met meditatie, zodat je dichterbij jezelf komt. De basis voor het maken van jouw moodboard.

Ideaal voor vrouwen die niet zo goed weten hoe ze hun gevoelens moeten uiten of het lastig vinden om gevoelens in woorden uit te drukken.

Praktische informatie

 • Individueel/groep 4 personen
 • 2,5 uur per workshop
 • kosten individueel: €59
 • Kosten groep 4 personen: €37,50 p.p.

Er zijn zoveel dieetboeken te vinden, maar wat zegt dat over wat jóuw lichaam nodig heeft? Je lichaam is uniek, dus de juiste aanpak daarmee ook. Grote kans dat jij al meerdere diëten hebt gevolgd, maar dat het toch niet voor je werkte of je het simpelweg niet volhield. Door goed te kijken welke voeding past bij jouw lichaam en waar jíj goed op reageert, stellen we geen dieet, maar een nieuwe levensstijl op. Eentje die je goed volhoudt, die perfect past bij jouw lichaam en die niet voelt als ‘moeten’ maar als verlossing.

Ideaal voor vrouwen die strugglen met voeding, reguliere diëten moeilijk volhouden of niet weten wat goed is voor hun lichaam.

Praktische informatieDenk eens goed na: luister jij goed naar wat je geest, ziel, lichaam en emoties jou vertellen? Naar wat je écht nodig hebt? Deze vorm van bewust luisteren heet intuïtieve ontwikkeling en is de basis om jezelf beter te leren begrijpen en dus de juiste keuzes te maken. Via mijn cursus ‘Intuïtieve Ontwikkeling’ trainen we jou om bewust te luisteren naar je intuïtie, zodat je stopt met twijfelen en start met doen. Een effectieve manier om ‘denken’ en ‘voelen’ samen te brengen, om zo keuzes vanuit je hart en gevoel te maken. 

Ideaal voor vrouwen die veel twijfelen, bang zijn om keuzes te maken en moeite hebben met handelen vanuit het hart.

Praktische informatie

 • Individueel of in klein groepje
 • Duur: afhankelijk p.p.
 • Kosten: op aanvraag

Het exclusieve Rust in je Maag Traject

Is dit hét moment om een totaal nieuwe weg in te slaan, omdat je he-le-maal klaar bent met jouw maagklachten? En heb je álles geprobeerd: van huisartsbezoeken tot medicatie? Dan is mijn exclusieve Rust in je Maag Traject de aangewezen oplossing. De voorwaarde? Je bent bereid tijd en moeite te investeren, om zo de ‘deur’ naar een gelukkiger leven te openen. In zes maanden gaan we intensief en persoonlijk met elkaar aan de slag. Samen kijken we naar je klachten, jou als persoon en je wensen. Je krijgt de volledige aandacht én de oplossing voor je probleem. En heb je vragen of hulp nodig? Dan mag je me het hele traject lang contacten. Ook ben je na deze 6 maanden in staat je maagproblemen onder controle te houden en daarmee eindelijk écht te genieten van het leven. 

Ideaal voor vrouwen die alles geprobeerd hebben, zich geen raad meer weten met hun maagklachten en openstaan voor verandering. | Kosten voor 6 maanden: €665